Какво e Дървена Къща?

Дървените трупи се използват при изграждането на дървени къщи. Дървените трупи, използвани при изграждането на дървени къщи, които са дървени къщи, се получават от дървени трупи. Дневниците преминават през много процеси, за да станат използваеми. Дървените къщи често се използват в Русия, Украйна, Европа, Северна Америка и скандинавските страни. Търсенето е голямо, защото са устойчиви на сурови климатични условия. Освен това, тъй като има дървета, които могат да се адаптират към всякакви климатични условия, конструкцията на дървени къщи, направени от тези дървета, е доста висока. Тъй като те са много издръжливи продукти, производството им се извършва с много висока скорост.
Дървената къща е естествен и здрав строителен материал, който се прилага в Турция, особено в Черноморския регион, където има изобилие от гори, който предпазва хората от влага, не изисква поддръжка за дълго време и осигурява психологическо облекчение.
Изображения от етапите на изграждане на дървена къща

Този строителен материал, който също е бил използван в стари османски къщи, е бил използван или като масивна дървесина, или нанесен заедно с почвата със специална строителна система, наречена Багдади, създавайки първата смесена система от дърво и бетон. Видовете дървени къщи, които могат да бъдат направени от различни видове дървета, са издръжливи строителни системи. Средният срок на експлоатация на дървена къща от изсушена и импрегнирана жълта борова дървесина е от 70 до 120 години.
Срокът на експлоатация се определя от следните фактори: разрезът на дървото, видът на дървото, степента на изпичане, качеството на импрегнирането. Качеството на дървото е много важно. В Турция обикновено се използват вносни борови дървета. За съжаление не можем да използваме нашите дървета, които са уникални за нашия климат, поради страха, че нашите гори в Турция ще бъдат изсечени. Въпреки това, 25% от скандинавските страни и руските икономики се печелят от горското стопанство. Тук е важно да можете да се занимавате с професионално лесовъдство, горите, които не са изсечени и засадени на тяхно място, определено ще свършат …
За качеството на вашия дом е важно борът, който се внася от моделите дървени къщи да е именно блатният, тоест влакнестият бор. Тъй като, когато дърветата без влакна се напукат, те могат да се отделят и да причинят влошаване на качеството на носителя на дървото.
Един от факторите, влияещи върху качеството на дървената къща, е изпичането на дървени материали, които имат различни методи. Това, разбира се, е печене, като например поставяне на дърва за огрев върху скарата и охлаждане с циркулация на въздуха или довеждане на влажността в гореща фурна до 16-18%.

Цени На Дървени Къщи:

Въпреки че престоят между бетонни стени през годините е душераздирателно изживяване, всички ние имахме общо желание да излезем на открито и да се възползваме от естествената красота, когато имаме възможност. Въпреки че желанието за дървени къщи, особено на открити площи, помага на всички хора да се срещнат в една обща точка, то наистина влезе в нашия микс като метод, който освежава хората и допринася за получаване на въздух дори от вътрешните пространства.

Един от най-големите проблеми, които хората имат в строителството на дърво, е цената на дървените къщи и ще се каже, че всеки, който напрегне средствата си, може да направи нещо за себе си. Къща, която да бъде построена върху земя, е била мечта на много хора, особено докато хората се опитваха да купят малък парцел земя, за да останат сами с природата и да намерят малко спокойствие. Преди да предприемат действия по този въпрос, хората ще направят проучване на цените на дървените къщи, за да им дадат точна и подробна информация по този въпрос и заедно с отговора, който ще получат, къщата, която искат да имат, ще бъдат определени най-подходящите цени на жилищата.
Ясно се вижда, че къщите от дърво, които предлагат много красива и автентична атмосфера и допринасят за уединението с природата, са наистина място за живеене, особено през летния ден. Дори да си в малка градинка и да работиш с нея се е превърнало в специално занимание за хората, а да останеш сам с природата и да си прекараш добре времето също са сред специалните занимания за хората.