Фирмата ни предоставя услуги във всички сфери на дейност в дърводобивната индустрия. През следващия период ще предлагаме елша, бреза, дъб, храст и бял бор от категорията твърда дървесина, отгледана в Украйна, която продаваме в момента, на нашите уважаеми клиенти чрез Интернет.
Ние доставяме нашите качествени продукти на икономични цени според размерите, от които се нуждаете. Нашата търговска стратегия, основана на доверие, качество и икономика, направи нашата компания една крачка напред във всички области на индустрията.
В съответствие с таланта и капацитета на нашата компания, основните ни цели са да отговорим на продуктовите очаквания на нашите клиенти и да реализираме тяхното удовлетворение, без да навредим на околната среда и природата.
В този процес нашата компания, със своя опитен и професионален персонал, е на ваше разположение, за да отговори на изискванията и нуждите на нашите клиенти възможно най-бързо, като играе важна роля в развитието на нашите региони на присъствие с нашите нови продукти, оставайки постоянен предприемач и допринасящ за развитието на горската промишленост.
Ще продължим да работим упорито, за да бъдем достойни за доверието на нашите уважаеми клиенти, като една от образцовите компании, доставящи материали със своя честен и сигурен търговски подход, високо и постоянно качество, структуриране за безпроблемно обслужване, експертен екип на разнообразие от продукти и марки в този сектор.
Бихме искали отново да изразим нашето щастие, че обслужваме вас, нашите уважаеми клиенти, и ви благодарим за проявения интерес към нас.

БОР

Устойчив е на суша. Боровото дърво може да се използва навсякъде, където може да се използва дърво. Обработва се много лесно, като придава на дървото гладка и лъскава повърхност. Лесно абсорбира боя, лак и лепило, държи добре ноктите. Поради тези характеристики, Sarıçam строителен материал; Използва се при производството на врати, прозорци, тавани, палети, стълбове за шахти, строителен дървен материал, траверси, както и в мебели и дърворезби, като подови настилки.

 

 

ДЪБ

Често се предпочита от архитекти и дизайнери в структурни приложения със своята устойчивост на атмосферни условия и висока устойчивост. Боядисва добре поради своята текстура. Използва се и при изграждането на паркет в екстериора и интериора на сгради, като врати, прозорци, стълби, мебели. За производството на дръжки за ръчни инструменти, кораби, лодки, мостове и кейове украинският дъб е за предпочитане поради структурата си.

 

 

ПЕПЕЛ

Това е тежко, твърдо, стегнато дърво. Лесно се обработва, трудно се цепи. Издръжлив е в суха среда. Устойчив е на насекоми и микроорганизми.Добре лакиран. Освен в интериорната архитектура, фурнирът е предпочитан в инструментариума и производството на масивни мебели. Използва се при производството на шперплат.

 

 

 

БРЕЗА

Тя е плътна и тънка. Това е средно твърдо дърво. Той е гъвкав. Устойчив е на физическо въздействие. Трудно се цепи, лесно се обработва. Задържа много добре боя и лак. Това е добро мебелно дърво. Използва се в мебели за сядане, дърворезби, музикални инструменти, шейни и ски, шперплат, совалки за бъчви, варели, калъпи за обувки

 

 

 

ЕЛША

Има тъмно червено-кафяв цвят. Това е светло, меко дърво с рехава структура. Лесно се цепи и е по-малко гъвкав. Стабилен е под вода. Обработва се много добре. Придава лъскава, гладка повърхност. Прилепва добре към лепилото. Много добре боядисана и добре лакирана. Области на използване; Използва се при вътрешни и външни работи, паркет, дърводелство, стълби, парапети, корабоплаване, музикални инструменти, покрития, производство на шперплат, сабо, играчки, табакери, опаковки, дърворезба и струговане, масивни мебели.

 

 

СТОЛБИ ОТ ИМПРЕГНИРАНА ДЪРВО

Импрегнирането на дърво е процес на импрегниране на дърво с различни химикали, за да се увеличи устойчивостта му на неблагоприятни условия. Има различни методи. По този начин позволява на дървото да служи десетилетия. Предпочита се в телени стълбове, електрически, осветителни и телефонни стълбове.

 

 

 

ИМПРЕГНИРАНИ ПИЛОВЕ

Импрегнираните пилоти могат да се използват за опори за лозя, градински огради, прегради и за декоративни цели. Освен това едно от най-често използваните места са купите лозя. В импрегнирани стълбове за грозде се предлага за използване от край до край, прав, монтиран на стена, единичен T, двоен T, V тип.

 

 

 

ДЪРВЕНА ДЪСКА

Дървените палетни дъски варират в зависимост от вида и размера на продукта, който купувате. Материалите за палетни щайги също се доставят несглобени, за да се спестят пари според нуждите и желанията на клиента. Дървените палети са били използвани за декоративни цели, тъй като наскоро са били премахнати.

 

 

 

ДЪРВЕНА ТРАВЕРСА

Траверсата е изработена от качествена масивна здрава дървесина. Траверсите са импрегнирани против зараза и гниене. Благодарение на своята здравина, издръжливост и естествен външен вид, траверсата се използва на закрито и на открито за декоративни цели в много ландшафтни пейзажи.
 

 

 

ДЪРВЕНИЦИ

Дървените трупи, използвани при изграждането на дървени къщи и беседки, се получават от трупи. Той преминава през много процеси, за да направи регистрационните файлове използваеми.