За Нас

Нашата компания е създадена през 2005 г. в Украйна. Търговският ни живот, който започна с износа на дървен материал на площ от 7000 m2, продължи с бързи и темпове.

През 2009 г. нашата компания започна да предоставя услуги в тази област поради интереса на хората към дървени къщи. Реализирахме първите си проекти за дървени къщи, като отговорихме на изискванията на нашите клиенти в Германия и Англия. Използваме нашия опит и знания, натрупани в такива страни, в услуга на нашите клиенти в други страни, за които изнасяме.

Нашата компания следи отблизо растежа и развитието на строителната индустрия в Турция. С използването на нови и интелигентни технологии в строителната индустрия, изискванията на хората започнаха да се променят. За хората, живеещи в големите градове, се превърна във важна необходимост да търсят спокойна среда, интегрирана с природата, като искат да избягат от негативни фактори като интензивен работен стрес, трафик и др.

Нашата компания следи отблизо развитието в тази област и навлезе в сектора в Турция през 2017 г., за да предложи своите знания и опит в Англия, Германия и други страни в услуга на турския народ. От този период продължава дейността си без забавяне в рамките на принципа на 100% удовлетвореност на клиентите, който възприе като мисия.

Според таланта и възможностите на нашата компания, основната ни цел е да отговорим на продуктовите очаквания на нашите клиенти и да реализираме тяхното удовлетворение, без да навредим на околната среда и природата. В този процес нашата компания е на ваше разположение със своя експертен и професионален персонал, за да отговори на изискванията и нуждите на нашите клиенти по най-бързия начин, като поеме важни роли в развитието на нашите оперативни региони с нашите нови продукти, като постоянен предприемач и допринасящ за развитието на дърводобивния сектор.

Ще продължим да работим упорито, за да бъдем достойни за доверието на нашите уважаеми клиенти, като една от образцовите компании, доставящи материали със своя честен и сигурен търговски подход, високо и постоянно качество, структуриране за безпроблемно обслужване, експертен екип на разнообразие от продукти и марки в този сектор.

Comments for this post are closed.